سامانه مدیریت پشتیبانی سمپا به عنوان محصول برگزیده شناخته شد

  • تاریخ انتشار : 1395/07/11 - 14:38
  • تعداد بازدید : 19
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

سامانه مدیریت پشتیبانی سمپا به عنوان محصول برگزیده شناخته شد

انتخاب سامانه مدیریت پشتیبانی انفورماتیک (سمپا) به عنوان یکی از محصولات برگزیده در چهارمین همایش ملی مدیران فناوری کشور
چهارمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات، روز چهارشنبه 7 مهرماه 95، در مجتمع غدیر جنب دانشگاه علوم‌انتظامی امین با همکاری دانشگاه علوم‌انتظامی امین و پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) برگزارگردید.
 
 
در این همایش دکتر وحید احمدی، معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات، دکتر محمد صاحب‌کار، سرپرست شرکت‌های دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سردار محمدحسین عباس‌نژاد قائم‌مقام دانشگاه علوم‌انتظامی امین، دکتر سیروس علی‌دوستی رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، دکتر صانعی، مدیرکل امورفناوری و اطلاعات دانشگاه شهیدباهنر کرمان، مهندس مصطفی کاظمی معاون اجرایی دبیرخانه شورای عتف و تعدادی از مسئولان و محققان حضور داشتند و به ایراد سخنرانی پرداختند.
گفتنی است این همایش به عنوان بزرگ‌ترین و معتبرترین گردهمایی مدیران فناوری اطلاعات کشور سعی دارد با ارائه دستاوردهای بومی در حوزه فناوری اطلاعات گام ارزشمندی برای تحقق اقتصاد دانش بنیان به‌عنوان رکن اصلی اقتصاد مقاوتی بردارد و برگزاری نشست‌های تخصصی و ارائه دستاوردهای برگزیده، تبادل دیدگاه‌ها، ایده‌ها و تجربه‌های علمی- فناوری، سیاستی-مدیریتی و اجتماعی- فرهنگی در حوزه فناوری اطلاعات با جامعه علمی و همچنین برقراری ارتباط و پیوند کاری میان صاحب‌نظران و محققان حوزه فناوری اطلاعات و زمینه‌های مرتبط از اهداف این همایش بوده که طی آن اهدای جایزه ملی فاب (فناوری اطلاعات برتر) نیز صورت گرفت که تنها جایزه ملی اعطایی به دستاوردهای بومی مراکز و سازمان‌های کشور است. همچنین این جایزه به تعدادی از دستاوردهای برگزیده در سه قالب محصول، مقاله و ایده که گام ارزشمندی برای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان به‌عنوان رکن اقتصاد مقاومتی هستند در حوزه فناوری اطلاعات از جانب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با پشتیبانی برخی از نهادهای معتبر فناوری اطلاعات در کشور در سه سطح طلایی، نقره‌ای و برنزی به برگزیدگان اهدا شد. در بخش مقالات، از مجموع مقالات داوری شده، 9 مقاله برای ارائه شفاهی، 17 مقاله برای ارائه پوستری و 10 مقاله برای درج در خلاصه مقالات انتخاب شده بودند.
در بخش محصولات نیز دستاوردهایی از شرکت ها و دانشگاه های بزرگ ازجمله دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه شریف و... شرکت داشتند که از میان ۶۲ محصول داوری شده براساس معیارهای علمی- فناوری، سیاستی- مدیریتی و فرهنگی-اجتماعی، 23 محصول به مرحله بعدی داوری راه پیدا کردند. در مرحله سوم داوری که بصورت داوری خارج از مجموعه و با مصاحبه حضوری با ارائه کنندگان محصول انجام شد ۱۸ دستاورد برگزیده شده و به ۳ دستاورد جایزه ملی فناوری اطلاعات (فاب) در ۳سطح طلایی، نقره‌ ای و برنزی اهدا و 15 محصول دیگر نیز بعنوان محصولات برگزیده و شایسته تقدیر شناخته شدند. دستاوردهای ارائه‌شده در موضوعاتی نظیر شبکه‌ های اجتماعی، جویشگرها، سامانه‌ های مدیریت اطلاعات، سامانه‌ های مدیریت منابع، آموزش الکترونیکی، سامانه‌ های مدیریت کسب‌وکار، موتورهای جست‌وجو و تجارت الکترونیکی ارائه شده‌ بودند.
دانشگاه شهیدباهنر کرمان نیز با محصول سمپا "سامانه مدیریت پشتیبانی انفورماتیک" که توسط واحد انفورماتیک تهیه شده در این همایش شرکت داشت. این محصول پس از گذراندن سه مرحله داوری اولیه، داوری داخلی و داوری خارج از مجموعه و با مصاحبه حضوری با ارائه کنندگان محصول، بعنوان یکی از دستاوردهای برگزیده انتخاب گردیده و شایسته دریافت لوح تقدیر شناخته شد.
 
                     
 
 
شایسته ذکر است که سامانه سمپا طی یک سال گذشته توسط کارشناسان مرکز انفورماتیک مهندس حسین آبادی و مهندس حقانیت طراحی و پیاده سازی گردیده است.
 
این سامانه از چهار زیرسیستم مدیریت درخواست ها، مدیریت دارایی ها، مدیریت پایگاه دانش و مدیریت قرارداد ها تشکیل شده است. از مهمترین اهداف آن می توان به مدیریت جامع و متمرکز خدمات و پشتیبانی انفورماتیک و دارایی های IT، فرهنگ سازی و بکارگیری همه امکانات درجهت نیل به پیاده سازی استاندارد ITIL در دانشگاه، صرفه جویی در هزینه ها و افزایش بهره وری، افزایش سطح کیفی و کمی ارائه خدمات IT درزمینه های مختلف و افزایش سطح دانش عمومی IT کاربران اشاره نمود.
 
 
مراحل پیاده سازی این سامانه در دانشگاه که بزودی جایگزین سامانه support فعلی خواهد شد، با نصب برچسب بر روی سیستم کاربران در حال انجام است.
کلمات کلیدی
فاطمه منصوری
خبرنگار :

فاطمه منصوری

تصاویر