تمدید اشتراک ADSL سال 97

همکاران گرامی

به اطلاع می رساند با توجه به جلسه برگزار شده با حضور ریاست محترم کارپردازی و نمایندگان شرکتهای متقاضی، استعلام خرید پهنای باند و خدمات ADSL برگزار شد. چهار شرکت در استعلام شرکت کردند که شرکت پدیدار با اختلاف حدود 10% نسبت به نفر دوم برنده استعلام گردید. لذا در سال جدید بخشی از پهنای باند دانشگاه و خدمات ADSL آن قانونا باید از طریق شرکت پدیدار تامین گردد و قرارداد با شرکت نخل (آترین) به پایان میرسد.
لذا همکارانی که از ADSL آترین استفاده می کنند لازم است در مورد ماندن یا مهاجرت به شرکتی دیگر تصمیم بگیرند. انتخابهای مختلف عبارتند از:
1) مهاجرت به شرکت پدیدار: این شرکت باید با شرایط قبل (سرعت 4 مگ و ترافیک ماهیانه 20 گیگ) و ماهیانه 10 هزارتومان به اضافه هزینه‌های قانونی مثل مالیات ارزش افزوده و هزینه برقراری و جمع‌آوری خط سرویس دهد. البته احتمالا حدود 3 تا 4 هفته این شرکت برای آماده سازی مقدمات زمان لازم دارد. ترافیک بصورت ماهیانه و غیرقابل ذخیره‌سازی برای ماههای بعد است.
2) مهاجرت به شرکت دیده بان نت: شرایط مشابه شرکت پدیدار است و همکاران از فردا میتوانند برای انتقال به آن اقدام کنند.
3) باقی ماندن در آترین: البته در سال جدید دانشگاه با آترین قرارداد نخواهد داشت ولی همکاران میتوانند بطور مستقل از خدمات این شرکت استفاده کنند. قیمت رسمی خط ADSL دانشگاه ماهیانه 40 هزار تومان است. اما شرکت آترین در جشنواره ای که طبق مجوز سازمان تنظیم مقررات رادیویی در حال اجرا دارد، خط ADSL با شرایط مشابه دانشگاه را با 70% تخفیف به قیمت 12 هزارتومان واگذار می کند. البته مهلت استفاده از این جشنواره محدود است که جزئیات آنرا میتوانید با تماس با امور مشترکین شرکت (تلفن 1830) بپرسید. اگر تعداد همکارانی که در این شرکت می مانند قابل توجه باشد، انفورماتیک دانشگاه با هماهنگی با شرکت آترین IPهای مربوط به این مشترکین را در پایگاه های داده دانشگاه حفظ خواهد کرد تا ارتباط با این پایگاه ها برقرار بماند. بنده فکر میکنم این راه حل، راحتترین راه حل باشد زیرا دردسرهای جابجایی را ندارد. ماهی 2 هزار تومان هزینه اضافی هم با توجه به قطعی حداقل یک هفته ای و هزینه‌های برقراری خط مجدد (حدود 15 هزارتومان) توجیه دارد.

پیوست 1

پیوست2